Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Öğrencilerle tiyatro keyfi

KÜLTÜR-SANAT 13.12.2022 - 15:46, Güncelleme: 13.12.2022 - 15:46
 

Nevşehirli Öğrencilerle tiyatro keyfi

NEVŞEHİR(MHA) Ankara’da faaliyetlerine ara vermeden devam eden Genç Nevşehirliler Derneği, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt'un başrolde oynadığı 'Cimri' oyununu 125 kişilik Nevşehirli Üniversite öğrencilerin ve dernek üyelerinin de katılımıyla tamamladı.
Nevşehirli olan Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Molière’in ‘Cimri’sinde Harpagon’u oynamayı sevdiğini söyledi. Tiyatro tutkusundan hiç vazgeçmeyeceğini ve  hemşerilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim dedi.  Dernek Başkanı Ağca buluşmada şunları dile getirdi. "Biz Nevşehirliler de Ankara’da yapmış olduğumuz faaliyetleri ısrarla devam ettirmekten vazgeçmeyeceğiz. Nevşehirli Üniversite öğrencilerimizin maddi ve manevi yanında olmaya, onları gurbette yalnız hissettirmeden samimi ve gönülden bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz, günden güne büyüyen ailemizi takipçilerimizin de katılımıyla daha iyi noktaya taşıyacağımızdan şüphemiz yok.  Tiyatroda bizleri yalnız bırakmayan İş İnsanı Emel Büken Töreli, Enerji Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yrd. Serkan Yıkarbaba, Daire Başkanı Osman Ogün Yüksel'e ve derneğimizin değerli üyelerine katılımları ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim."  
NEVŞEHİR(MHA) Ankara’da faaliyetlerine ara vermeden devam eden Genç Nevşehirliler Derneği, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt'un başrolde oynadığı 'Cimri' oyununu 125 kişilik Nevşehirli Üniversite öğrencilerin ve dernek üyelerinin de katılımıyla tamamladı.

Nevşehirli olan Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Molière’in ‘Cimri’sinde Harpagon’u oynamayı sevdiğini söyledi. Tiyatro tutkusundan hiç vazgeçmeyeceğini ve  hemşerilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim dedi. 

Dernek Başkanı Ağca buluşmada şunları dile getirdi. "Biz Nevşehirliler de Ankara’da yapmış olduğumuz faaliyetleri ısrarla devam ettirmekten vazgeçmeyeceğiz. Nevşehirli Üniversite öğrencilerimizin maddi ve manevi yanında olmaya, onları gurbette yalnız hissettirmeden samimi ve gönülden bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz, günden güne büyüyen ailemizi takipçilerimizin de katılımıyla daha iyi noktaya taşıyacağımızdan şüphemiz yok. 

Tiyatroda bizleri yalnız bırakmayan İş İnsanı Emel Büken Töreli, Enerji Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yrd. Serkan Yıkarbaba, Daire Başkanı Osman Ogün Yüksel'e ve derneğimizin değerli üyelerine katılımları ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim."  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.