Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’in merakla beklediği sınav yaklaşıyor

EĞİTİM 27.02.2024 - 19:21, Güncelleme: 27.02.2024 - 19:21
 

Nevşehir’in merakla beklediği sınav yaklaşıyor

Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi’nin düzenleyeceği, herkes tarafından heyecanla beklenen “Okula Kabul ve Başarıya Ödül Sınavı’na günler kaldı.
  Bölgenin lider eğitim kadrosuna sahip olan ve başarı rekorları ile ilklerin okulu olma özelliği taşıyan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, Nevşehir tarihinin ilk ve tek YKS Türkiye birincisini çıkaran okul olarak adını tarihe yazdırdı. 2022-2023 Eğitim Öğretim döneminde Kardelen Koleji Y-say Nevşehir birincisi, Türkiye 130.’su çıkartırken 37 Tıp sıralaması, 14 Diş sıralaması, 13 Hukuk  sıralaması gibi sıralamalar ve dereceler elde etti. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “ Şampiyonluklara aday olan öğrencilerin öncelikli tercihi haline gelen Kardelen Koleji’nde eğitim görmenin ayrıcalıklarından ve yüzde yüze varan eğitim bursu imkanlarından faydalanmak için  23 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00’te kurumumuz kampüsünde gerçekleştireceğimiz “Okula Kabul ve Başarıya Ödül Sınavı’mıza bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Türkiye birincilerinin okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi’nin düzenleyeceği, herkes tarafından heyecanla beklenen “Okula Kabul ve Başarıya Ödül Sınavı’na günler kaldı.

 

Bölgenin lider eğitim kadrosuna sahip olan ve başarı rekorları ile ilklerin okulu olma özelliği taşıyan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, Nevşehir tarihinin ilk ve tek YKS Türkiye birincisini çıkaran okul olarak adını tarihe yazdırdı.
2022-2023 Eğitim Öğretim döneminde Kardelen Koleji Y-say Nevşehir birincisi, Türkiye 130.’su çıkartırken 37 Tıp sıralaması, 14 Diş sıralaması, 13 Hukuk  sıralaması gibi sıralamalar ve dereceler elde etti.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “ Şampiyonluklara aday olan öğrencilerin öncelikli tercihi haline gelen Kardelen Koleji’nde eğitim görmenin ayrıcalıklarından ve yüzde yüze varan eğitim bursu imkanlarından faydalanmak için  23 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00’te kurumumuz kampüsünde gerçekleştireceğimiz “Okula Kabul ve Başarıya Ödül Sınavı’mıza bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.