Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’e önce yağmur, sonra kar geliyor!

GÜNCEL 27.03.2023 - 12:46, Güncelleme: 27.03.2023 - 13:34
 

Nevşehir’e önce yağmur, sonra kar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre Nevşehir’e önce yağmur, sonra kar yağışı bekleniyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 28 Mart Salı günü yağmur beklenirken, 29 Mart Çarşamba günü kar yağışı bekleniyor. 28 Mart Salı günü yağmur yağışı ile günün en düşük hava sıcaklığı 7 dereceyken en yüksek hava sıcaklığının 17 derece olması bekleniyor.   29 Mart Çarşamba günü karlı bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 3 derece en yüksek hava sıcaklığı 5 derece olması tahmin ediliyor. 30 Mart Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı -10 derece en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor. 31 Mart Cuma günü kar yağışlı bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı -3 derece en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.    
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre Nevşehir’e önce yağmur, sonra kar yağışı bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 28 Mart Salı günü yağmur beklenirken, 29 Mart Çarşamba günü kar yağışı bekleniyor. 28 Mart Salı günü yağmur yağışı ile günün en düşük hava sıcaklığı 7 dereceyken en yüksek hava sıcaklığının 17 derece olması bekleniyor.

 

29 Mart Çarşamba günü karlı bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 3 derece en yüksek hava sıcaklığı 5 derece olması tahmin ediliyor.

30 Mart Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı -10 derece en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.

31 Mart Cuma günü kar yağışlı bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı -3 derece en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.