Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e meteoroloji kar uyarısı yapıyor ama kar yağmıyor

GÜNCEL 30.01.2023 - 18:16, Güncelleme: 30.01.2023 - 18:26
 

Nevşehir’e meteoroloji kar uyarısı yapıyor ama kar yağmıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’e geçtiğimiz haftadan beri yapılan kar uyarılarına rağmen henüz kar yağışı olmadı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e geçtiğimiz haftadan itibaren kar yağış uyarısı yapılmasına rağmen Nevşehir’de beklenen kar yağışı yaşanmadı. Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yarın ve 1 Şubat Çarşamba günü yine Nevşehir’e kar yağışı uyarısı yapıldı. 31 Ocak Salı günü Nevşehir’de kar yağışı beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı -2 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 2 derece olması tahmin ediliyor. 1 Şubat Çarşamba günü kar yağışı devam etmesi bekleniyor. Günün düşük hava sıcaklığı -2 derece en yüksek hava sıcaklığı -1 derece olması tahmin ediliyor. 2 Şubat Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı -7 derece en yüksek hava sıcaklığı -3 derece olması tahmin ediliyor. 3 Şubat Cuma günü Nevşehir’de kar yağışı bekleniyor. Günün düşük hava sıcaklığı -11 derece en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor. 4 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de kar yağışı devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı -2 derece en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’e geçtiğimiz haftadan beri yapılan kar uyarılarına rağmen henüz kar yağışı olmadı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e geçtiğimiz haftadan itibaren kar yağış uyarısı yapılmasına rağmen Nevşehir’de beklenen kar yağışı yaşanmadı. Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yarın ve 1 Şubat Çarşamba günü yine Nevşehir’e kar yağışı uyarısı yapıldı.

31 Ocak Salı günü Nevşehir’de kar yağışı beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı -2 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 2 derece olması tahmin ediliyor.

1 Şubat Çarşamba günü kar yağışı devam etmesi bekleniyor. Günün düşük hava sıcaklığı -2 derece en yüksek hava sıcaklığı -1 derece olması tahmin ediliyor.

2 Şubat Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı -7 derece en yüksek hava sıcaklığı -3 derece olması tahmin ediliyor.

3 Şubat Cuma günü Nevşehir’de kar yağışı bekleniyor. Günün düşük hava sıcaklığı -11 derece en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.

4 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de kar yağışı devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı -2 derece en yüksek hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.