Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’den ‘Bahar Kalkanı Harekatı’na destek

GÜNCEL 02.03.2020 - 13:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’den ‘Bahar Kalkanı Harekatı’na destek

Nevşehir’de billboardlar, şehitlere saygı ve Bahar Kalkanı Harekâtı’na destek içeren afişlerle donatıldı.
  27 Şubat'ta İdlib'de rejim unsurlarının hain saldırısının ardından Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'na destek için Nevşehir Belediyesi tarafından üzerinde Fetih Suresi’nin bulunduğu afişler hazırlandı.   Fetih Suresi’nin ‘Şüphesiz Biz Sana Apaçık Bir Fetih İhsan Ettik’ şeklindeki 1. Ayeti ve Ay Yıldızlı Türk Bayrağının yer aldığı afişler harekatın başlaması ile birlikte kentin çeşitli noktalarındaki billboardlara asıldı.   Türkiye’nin Suriye rejimine gerekli karşılığı en ağır şekilde verdiğini ve vermeye de devam edeceğini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Allah kahraman ordumuzu mansur ve muzaffer eylesin. Gün, Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışanlara karşı bir ve beraber olma günü” dedi.
Nevşehir’de billboardlar, şehitlere saygı ve Bahar Kalkanı Harekâtı’na destek içeren afişlerle donatıldı.

 

27 Şubat'ta İdlib'de rejim unsurlarının hain saldırısının ardından Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'na destek için Nevşehir Belediyesi tarafından üzerinde Fetih Suresi’nin bulunduğu afişler hazırlandı.

 

Fetih Suresi’nin ‘Şüphesiz Biz Sana Apaçık Bir Fetih İhsan Ettik’ şeklindeki 1. Ayeti ve Ay Yıldızlı Türk Bayrağının yer aldığı afişler harekatın başlaması ile birlikte kentin çeşitli noktalarındaki billboardlara asıldı.

 

Türkiye’nin Suriye rejimine gerekli karşılığı en ağır şekilde verdiğini ve vermeye de devam edeceğini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, “Allah kahraman ordumuzu mansur ve muzaffer eylesin. Gün, Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışanlara karşı bir ve beraber olma günü” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.