Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de yılbaşında güvenlik tedbirleri artırıldı

GÜNCEL 30.12.2023 - 14:39, Güncelleme: 30.12.2023 - 14:42
 

Nevşehir’de yılbaşında güvenlik tedbirleri artırıldı

Nevşehir Valiliği tarafından yılbaşı tedbirleri kapsamında güvenlik tedbirleri artırıldığı açıklanırken il genelinde bin 412 polis ve jandarma personelinin göreve yapacağı açıklandı.
  Nevşehir Valiliği tarafından yılbaşı öncesinde güvenlik tedbirlerinin artırıldığı açıklandı. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’nca toplamda bin 412 personelin görev alacağı açıklanırken dedektör köpeklerin de göreve alacağı açıklandı. Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığımızın 2024 Yılbaşı Tedbirleri Genelgesi kapsamında, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında, 64 Asayiş Timi, 12 Trafik Timi, 83 Özel Maksatlı Tim olmak üzere toplam 448 personel ve 63 araç ile gerekli trafik ve emniyet tedbirleri alınacaktır. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünce ise, 133'ü trafik personeli olmak üzere 964 personel ile 14 uygulama noktasında 94 ekip, 3 dedektör köpek ile trafik ve emniyet tedbiri alacaktır. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen İlimiz ve Kapadokya Bölgesini ziyarete gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin ve Nevşehirli hemşerilerimizin huzur ve güven ortamı içerisinde yeni yılı karşılayabilmesi amacıyla tüm tedbirler alınmıştır” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir Valiliği tarafından yılbaşı tedbirleri kapsamında güvenlik tedbirleri artırıldığı açıklanırken il genelinde bin 412 polis ve jandarma personelinin göreve yapacağı açıklandı.

 

Nevşehir Valiliği tarafından yılbaşı öncesinde güvenlik tedbirlerinin artırıldığı açıklandı. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’nca toplamda bin 412 personelin görev alacağı açıklanırken dedektör köpeklerin de göreve alacağı açıklandı.

Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığımızın 2024 Yılbaşı Tedbirleri Genelgesi kapsamında, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında, 64 Asayiş Timi, 12 Trafik Timi, 83 Özel Maksatlı Tim olmak üzere toplam 448 personel ve 63 araç ile gerekli trafik ve emniyet tedbirleri alınacaktır. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünce ise, 133'ü trafik personeli olmak üzere 964 personel ile 14 uygulama noktasında 94 ekip, 3 dedektör köpek ile trafik ve emniyet tedbiri alacaktır. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen İlimiz ve Kapadokya Bölgesini ziyarete gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin ve Nevşehirli hemşerilerimizin huzur ve güven ortamı içerisinde yeni yılı karşılayabilmesi amacıyla tüm tedbirler alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.