Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de yapımı devam inşaatlar da incelenecek mi?

GÜNCEL 23.02.2023 - 21:48, Güncelleme: 23.02.2023 - 21:48
 

Nevşehir’de yapımı devam inşaatlar da incelenecek mi?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında Adana Valiliği 6 Şubat tarihinden önce başlatılan inşaatlarda çalışmaları durdurdu.
  6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremler sonrasında Adana Valiliği devam eden inşaat çalışmalarını görevli teknik heyet tarafından hazırlanan raporun ilgili idarece değerlendirilmesinden sonra uygun olduğuna karar verilenlerin faaliyetlerine devam edeceği açıklanmasının ardından gözler Nevşehir Valiliği’ne çevrildi. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremler Nevşehir’de de hissedilmesinin ardından vatandaşlara sokağa dökülmüştü. Nevşehir’de vatandaşlar Adana’da yapılan uygulamanın Nevşehir’de de yapılmasını beklediklerini ifade ettiler. Nevşehir Valiliği’nin ise devam eden inşaatlar ile ilgili herhangi bir karar alıp almayacağı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında Adana Valiliği 6 Şubat tarihinden önce başlatılan inşaatlarda çalışmaları durdurdu.

 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremler sonrasında Adana Valiliği devam eden inşaat çalışmalarını görevli teknik heyet tarafından hazırlanan raporun ilgili idarece değerlendirilmesinden sonra uygun olduğuna karar verilenlerin faaliyetlerine devam edeceği açıklanmasının ardından gözler Nevşehir Valiliği’ne çevrildi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremler Nevşehir’de de hissedilmesinin ardından vatandaşlara sokağa dökülmüştü. Nevşehir’de vatandaşlar Adana’da yapılan uygulamanın Nevşehir’de de yapılmasını beklediklerini ifade ettiler.

Nevşehir Valiliği’nin ise devam eden inşaatlar ile ilgili herhangi bir karar alıp almayacağı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.