Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de yamaç paraşütü kursu açılacak

SPOR 13.09.2023 - 19:40, Güncelleme: 13.09.2023 - 19:40
 

Nevşehir’de yamaç paraşütü kursu açılacak

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından Nevşehir’de 8 gün sürecek olan yamaç paraşütü başlangıç eğitim kursu açılacak.
  Türk Hava Kurumu tarafından Nevşehir’de Yamaç paraşütü başlangıç eğitimi (P2) düzenlenecek olup kursa katılım kontenjana bağlı olarak sınırlı sayıda olacak.  Kurs için son başvuru tarihi 10 Ekim 2023 olarak belirlenirken, Nevşehir merkez de gerçekleşecek olan kursun süresi maksimum 8 gün sürecek.   Detaylı bilgi için Tamer Adıyaman 05375111985 Türkiye Hava Sporları Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi
Türk Hava Kurumu (THK) tarafından Nevşehir’de 8 gün sürecek olan yamaç paraşütü başlangıç eğitim kursu açılacak.

 

Türk Hava Kurumu tarafından Nevşehir’de Yamaç paraşütü başlangıç eğitimi (P2) düzenlenecek olup kursa katılım kontenjana bağlı olarak sınırlı sayıda olacak.  Kurs için son başvuru tarihi 10 Ekim 2023 olarak belirlenirken, Nevşehir merkez de gerçekleşecek olan kursun süresi maksimum 8 gün sürecek.

 

Detaylı bilgi için

Tamer Adıyaman

05375111985

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.