MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de uyuşturucudan 16 kişi gözaltına alındı

ASAYİŞ 03.04.2023 - 16:08, Güncelleme: 03.04.2023 - 16:08
 

Nevşehir’de uyuşturucudan 16 kişi gözaltına alındı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.
  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından 16 şüpheli uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan ise 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan çalışmalar sonrasında, 3 adet tabanca ve tabancalara ait çok sayıda fişek, 17,83 gram metamfetamin, 50,38 gram esrar maddesi, 7,43 gram kubar esrar, 3,34 gram plaka esrar, 1,63 gram scank esrar, 27,94 gram sentetik kannabinoid, 5,56 gram eroin, 16 adet sentetik ecza ve çok sayıda uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildiği öğrenildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan 16 şüpheli hakkında adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.  
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından 16 şüpheli uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan ise 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan çalışmalar sonrasında, 3 adet tabanca ve tabancalara ait çok sayıda fişek, 17,83 gram metamfetamin, 50,38 gram esrar maddesi, 7,43 gram kubar esrar, 3,34 gram plaka esrar, 1,63 gram scank esrar, 27,94 gram sentetik kannabinoid, 5,56 gram eroin, 16 adet sentetik ecza ve çok sayıda uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildiği öğrenildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan 16 şüpheli hakkında adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.