Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de uyuşturucu bağlantılı hırsızlık çetesi çökertildi

ASAYİŞ 04.01.2022 - 12:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de uyuşturucu bağlantılı hırsızlık çetesi çökertildi

Nevşehir’in Avanos ilçesinde uyuşturucu ile bağlantılı olduğu tespit edilen hırsızlık çetesi çökertildi.
  Alınan bilgilere göre, Avanos Alaattin Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinden iş yerinden gerçekleştirilen hırsızlık olayı ile ilgili Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda hırsızlık şüphelileri N.K. ve M.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin hırsızlık malzemelerini sattıkları tespit edilen S.A.’nın ise ikametinde yapılan aramada 82,8 gram metamfetamin,1 adet hassas terazi, 6 adet 7,65 mm çaplı dolu mermi, 9 adet 9,19 mm dolu mermi, 6 bin 170 lira para, 3 adet 22 ayar altın bilezik, 1 adet cumhuriyet altını, 2 adet çeyrek altın, 2 gram altın ve evin bahçesinde yapılan aramada ise 24 bin lira değerinde inşaat malzemeleri ele geçirildi.   Polis ifadesinde N.K.’nın hırsızlık olayında M.G.’nin de olduğunu söylemesi üzerine M.G.’de kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.  Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen S.A., N.K ve M.Ç., tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken M.G. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  
Nevşehir’in Avanos ilçesinde uyuşturucu ile bağlantılı olduğu tespit edilen hırsızlık çetesi çökertildi.

 

Alınan bilgilere göre, Avanos Alaattin Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinden iş yerinden gerçekleştirilen hırsızlık olayı ile ilgili Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda hırsızlık şüphelileri N.K. ve M.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin hırsızlık malzemelerini sattıkları tespit edilen S.A.’nın ise ikametinde yapılan aramada 82,8 gram metamfetamin,1 adet hassas terazi, 6 adet 7,65 mm çaplı dolu mermi, 9 adet 9,19 mm dolu mermi, 6 bin 170 lira para, 3 adet 22 ayar altın bilezik, 1 adet cumhuriyet altını, 2 adet çeyrek altın, 2 gram altın ve evin bahçesinde yapılan aramada ise 24 bin lira değerinde inşaat malzemeleri ele geçirildi.

 

Polis ifadesinde N.K.’nın hırsızlık olayında M.G.’nin de olduğunu söylemesi üzerine M.G.’de kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.  Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen S.A., N.K ve M.Ç., tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken M.G. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.