Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

ASAYİŞ 17.12.2023 - 23:40, Güncelleme: 17.12.2023 - 23:52
 

Nevşehir’de trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Nevşehir-Sulusaray yolunda meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazada 2 sürücü hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı
  Nevşehir-Sulusaray kara yolunda Ramazan K. yönetimindeki 50 SE 108 plakalı otomobil karşı yönden gelen Faruk A. yönetimindeki 50 NB 761 plakalı otomobil ile Sulusaray beldesi girişinde çarpıştı. Kazayı çevredekilerin 112 acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesinin ardından olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Her iki araçta sıkışanlar Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince çıkartıldı. Kazada her iki aracın sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken, kaza yapan araçlarda bulunan F.Ö., D.E. ve A.G. ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yaralananların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.  
Nevşehir-Sulusaray yolunda meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, kazada 2 sürücü hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı

 

Nevşehir- Sulusaray kara yolunda Ramazan K. yönetimindeki 50 SE 108 plakalı otomobil karşı yönden gelen Faruk A. yönetimindeki 50 NB 761 plakalı otomobil ile Sulusaray beldesi girişinde çarpıştı.

Kazayı çevredekilerin 112 acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesinin ardından olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Her iki araçta sıkışanlar Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince çıkartıldı.

Kazada her iki aracın sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken, kaza yapan araçlarda bulunan F.Ö., D.E. ve A.G. ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yaralananların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.