Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

ASAYİŞ 15.04.2024 - 09:03, Güncelleme: 15.04.2024 - 09:03
 

Nevşehir'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Nevşehir’de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.
  Kaza gece saatlerinde Gülşehir ilçesi Nevşehir Caddesi Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Teyfik K. yönetimindeki 50 ADK 048 plakalı otomobili ile seyir halinde iken Neşet A. yönetimindeki 50 ACR 350 otomobili sollayarak sağ şeride geçmek isterken solladığı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan otomobil şarampole takla atarak durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Takla atan otomobilde bulunan sürücü Teyfik K. ve araçta yolcu olarak bulunan Metehan Gören yaralandı. Yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken yaralılardan 24 yaşındaki Metehan Gören doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.   
Nevşehir’de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

 

Kaza gece saatlerinde Gülşehir ilçesi Nevşehir Caddesi Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Teyfik K. yönetimindeki 50 ADK 048 plakalı otomobili ile seyir halinde iken Neşet A. yönetimindeki 50 ACR 350 otomobili sollayarak sağ şeride geçmek isterken solladığı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan otomobil şarampole takla atarak durabildi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Takla atan otomobilde bulunan sürücü Teyfik K. ve araçta yolcu olarak bulunan Metehan Gören yaralandı. Yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken yaralılardan 24 yaşındaki Metehan Gören doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.