Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de trafik kazaları kameralara yansıdı

ASAYİŞ 07.01.2024 - 14:46, Güncelleme: 07.01.2024 - 14:47
 

Nevşehir'de trafik kazaları kameralara yansıdı

Nevşehir’de Kasım ayında meydana gelen bazı kazalar MOBESE tarafından saniye saniye görüntülendi.
  Nevşehir’de Kasım ayında çeşitli tarihlerde meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Nevşehir Devlet Hastanesi Şifa Meydanında meydana gelen ilk trafik kazasında araç sürücüsünün dikkatsizliği sonrasında yol hakkı olan bir başka otomobile çarpması sonrası otomobil takla atarak yan dönüyor. O anda karşıdan karşıya geçmekte olan iki kişi ise meydana gelen trafik kazası sonrasında kendi canlarını kurtarmaya çalıştıkları o an kameralara yansıdı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıyan diğer bir kaza ise Esentepe Mahalle’sinde meydana geldi. Kendisine kırmızı ışık yanan hafif ticari araç yeşil ışıkta geçmekte olan otomobile çarparak kazaya neden olurken kazada her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Son kaza görüntüleri ise Ticaret Borsası Kavşağında meydana gelen kazada ise sağ şeritten gitmekte olan hafif ticari araç aniden sola dönmek isterken sol şeritten gelen otomobil ile çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.  
Nevşehir’de Kasım ayında meydana gelen bazı kazalar MOBESE tarafından saniye saniye görüntülendi.

 

Nevşehir’de Kasım ayında çeşitli tarihlerde meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Nevşehir Devlet Hastanesi Şifa Meydanında meydana gelen ilk trafik kazasında araç sürücüsünün dikkatsizliği sonrasında yol hakkı olan bir başka otomobile çarpması sonrası otomobil takla atarak yan dönüyor. O anda karşıdan karşıya geçmekte olan iki kişi ise meydana gelen trafik kazası sonrasında kendi canlarını kurtarmaya çalıştıkları o an kameralara yansıdı.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıyan diğer bir kaza ise Esentepe Mahalle’sinde meydana geldi. Kendisine kırmızı ışık yanan hafif ticari araç yeşil ışıkta geçmekte olan otomobile çarparak kazaya neden olurken kazada her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Son kaza görüntüleri ise Ticaret Borsası Kavşağında meydana gelen kazada ise sağ şeritten gitmekte olan hafif ticari araç aniden sola dönmek isterken sol şeritten gelen otomobil ile çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.