Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de Tarım İl İstişare toplantısı yapıldı

GÜNCEL 23.09.2023 - 13:31, Güncelleme: 23.09.2023 - 13:31
 

Nevşehir’de Tarım İl İstişare toplantısı yapıldı

Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Ebubekir Gizligider, Prof. Dr. Ahmet Gümen ve Veysel Tiryaki’nin de katılımları ile Nevşehir’de İl İstişare Kurul toplantısı yapıldı.
  Nevşehir’de Tarım İl İstişare Kurul toplantısı Crowne Plaza Otel’de yapıldı. Yapılan istişare toplantısında Nevşehir’e bugüne kadar yapılan yatırımların yanı sıra yapılması planlanan yatırımlar konuşulurken İlçe ve Belde Belediye Başkanlarının istek ve talepleri dinlendi. Nevşehir’de düzenlenen İl İstişare Kurul toplantısına, Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Ebubekir Gizligider, Prof. Dr. Ahmet Gümen, Veysel Tiryaki, Nevşehir Valisi Ali Fidan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, AK Parti milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.  
Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Ebubekir Gizligider, Prof. Dr. Ahmet Gümen ve Veysel Tiryaki’nin de katılımları ile Nevşehir’de İl İstişare Kurul toplantısı yapıldı.

 

Nevşehir’de Tarım İl İstişare Kurul toplantısı Crowne Plaza Otel’de yapıldı. Yapılan istişare toplantısında Nevşehir’e bugüne kadar yapılan yatırımların yanı sıra yapılması planlanan yatırımlar konuşulurken İlçe ve Belde Belediye Başkanlarının istek ve talepleri dinlendi.

Nevşehir’de düzenlenen İl İstişare Kurul toplantısına, Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Ebubekir Gizligider, Prof. Dr. Ahmet Gümen, Veysel Tiryaki, Nevşehir Valisi Ali Fidan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, AK Parti milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.