Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de sözleşmeli eşek

NEVŞEHİR 13.01.2022 - 18:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de sözleşmeli eşek

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Karacaören Köyü’nde ikamet eden Şaban Akşan, Nevşehir Belediyesi Hayvan Kasabası'nda bulunan bir eşeği sözleşme imzalayarak teslim aldı.
    NEVŞEHİR(KHA)- Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Karacaören Köyü’nde ikamet eden Şaban Akşan, Nevşehir Belediyesi Hayvan Kasabasında bulunan bir eşeği sözleşme imzalayarak teslim aldı.   Avukat Sema Yurtbilir Yavuz tarafından hazırlanan sözleşme gereği eşeği teslim alan Şaban Akşan, eşeğe ağır yük yükleyemeyecek ve eşeği aç ve susuz olarak bırakmayacağına dair sözleşmeyi imzaladı.   Eşek için sözleşme hazırlayan avukat Sema Yurtbilir Yavuz, eşeğe sözleşme imzalanmasını ardından Şaban Akşan’a teslim ettiklerini ifade ederken eşeğe çok iyi bakacağına dair hazırlamış olduğumuz sözleşmeyi de imzaladık dedi.   Eşeği sözleşme imzalayarak teslim alan Şaban Akşan ise eşeğin gerçek yerini bulduğunu söyledi ve eşeğe çok iyi bakacağına söz verdi.  
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Karacaören Köyü’nde ikamet eden Şaban Akşan, Nevşehir Belediyesi Hayvan Kasabası'nda bulunan bir eşeği sözleşme imzalayarak teslim aldı.

 

 

NEVŞEHİR(KHA)- Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Karacaören Köyü’nde ikamet eden Şaban Akşan, Nevşehir Belediyesi Hayvan Kasabasında bulunan bir eşeği sözleşme imzalayarak teslim aldı.

 

Avukat Sema Yurtbilir Yavuz tarafından hazırlanan sözleşme gereği eşeği teslim alan Şaban Akşan, eşeğe ağır yük yükleyemeyecek ve eşeği aç ve susuz olarak bırakmayacağına dair sözleşmeyi imzaladı.

 

Eşek için sözleşme hazırlayan avukat Sema Yurtbilir Yavuz, eşeğe sözleşme imzalanmasını ardından Şaban Akşan’a teslim ettiklerini ifade ederken eşeğe çok iyi bakacağına dair hazırlamış olduğumuz sözleşmeyi de imzaladık dedi.

 

Eşeği sözleşme imzalayarak teslim alan Şaban Akşan ise eşeğin gerçek yerini bulduğunu söyledi ve eşeğe çok iyi bakacağına söz verdi.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.