Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Sokaklar Bizim 3x3 basketbol finali yapıldı

SPOR 24.06.2023 - 17:42, Güncelleme: 24.06.2023 - 17:42
 

Nevşehir’de Sokaklar Bizim 3x3 basketbol finali yapıldı

Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3x3 Basketbol Gençlik kupası Türkiye finali Nevşehir’de düzenlenen turnuva ile sona erdi.
  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Nevşehir ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3x3 Basketbol Gençlik Kupası” Türkiye Şampiyonası final programına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’de katıldı Vali Becel, sporu toplumun her kesimine yaymak, gençler arasındaki iletişimi güçlendirmek, yetenek taraması ve spora yönlendirmenin desteklenmesi amacıyla düzenlenen böylesine anlamlı bir müsabakaya ev sahipliği yapmanın mutluluk verici olduğunu belirtti.  
Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3x3 Basketbol Gençlik kupası Türkiye finali Nevşehir’de düzenlenen turnuva ile sona erdi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Nevşehir ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3x3 Basketbol Gençlik Kupası” Türkiye Şampiyonası final programına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’de katıldı

Vali Becel, sporu toplumun her kesimine yaymak, gençler arasındaki iletişimi güçlendirmek, yetenek taraması ve spora yönlendirmenin desteklenmesi amacıyla düzenlenen böylesine anlamlı bir müsabakaya ev sahipliği yapmanın mutluluk verici olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.