Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de şehitler için dua edildi, PKK protesto edildi

GÜNCEL 13.01.2024 - 21:31, Güncelleme: 13.01.2024 - 21:31
 

Nevşehir'de şehitler için dua edildi, PKK protesto edildi

Nevşehir’de teröre lanet amacıyla Filistin’e Destek Platformu tarafından Kurşunlu Camisi önünde program düzenlendi.
  Yatsı namazı öncesi camide buluşan vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim okudu, şehitler için dua etti. Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan kardeşlerimize rahmet, yaralı Mehmetçiklere acil şifa dilendi. Daha sonra cami önünde bir araya gelen onlarca vatandaş, kahrolsun PKK sloganları attı. Terör örgütlerini besleyen ABD ve İsrail olduğunun vurgulandığı eylemde tekbir sesleri yükseldi. Platformun İl Koordinatörü Mustafa Gençtürk, “Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Aziz milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, sınırlarımızın güvenliği için tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele edecek güç ve kudrete sahip olduğunu kararlılıkla ilan ediyoruz. Uluslararası şebekeler tarafından desteklenen terör belasını alt edeceğiz. Tek yürek olarak kardeşliğimize kastedenlerin kirli emellerini boşa çıkartacağız. Gazze’de şu anda on binlerce insan, yeterli gıdaya ve suya ulaşamıyor. Ne yazık ki on binlerce insan 2024 yılında dünyanın gözleri önünde açlık ve susuzluk sebebiyle ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalmış durumda. Her gün İnsani yardımın karşılanabilmesi için 1000 tır girmesi gerekirken sadece 100 civarında tırın girmesine izin veriliyor” dedi. Kurşunlu Camii önünde düzenlenen programa AK Parti Nevşehir milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.  
Nevşehir’de teröre lanet amacıyla Filistin’e Destek Platformu tarafından Kurşunlu Camisi önünde program düzenlendi.

 

Yatsı namazı öncesi camide buluşan vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim okudu, şehitler için dua etti. Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan kardeşlerimize rahmet, yaralı Mehmetçiklere acil şifa dilendi.

Daha sonra cami önünde bir araya gelen onlarca vatandaş, kahrolsun PKK sloganları attı.

Terör örgütlerini besleyen ABD ve İsrail olduğunun vurgulandığı eylemde tekbir sesleri yükseldi.

Platformun İl Koordinatörü Mustafa Gençtürk, “Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Aziz milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, sınırlarımızın güvenliği için tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele edecek güç ve kudrete sahip olduğunu kararlılıkla ilan ediyoruz. Uluslararası şebekeler tarafından desteklenen terör belasını alt edeceğiz. Tek yürek olarak kardeşliğimize kastedenlerin kirli emellerini boşa çıkartacağız. Gazze’de şu anda on binlerce insan, yeterli gıdaya ve suya ulaşamıyor. Ne yazık ki on binlerce insan 2024 yılında dünyanın gözleri önünde açlık ve susuzluk sebebiyle ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalmış durumda. Her gün İnsani yardımın karşılanabilmesi için 1000 tır girmesi gerekirken sadece 100 civarında tırın girmesine izin veriliyor” dedi.

Kurşunlu Camii önünde düzenlenen programa AK Parti Nevşehir milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.