Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de seçimin nabzı Lale Haber’de atacak

SİYASET 13.11.2023 - 13:00, Güncelleme: 13.11.2023 - 13:00
 

Nevşehir’de seçimin nabzı Lale Haber’de atacak

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde siyasi partilerde hareketlilikler başlarken seçimin nabzı anlık olarak Lale Haber’de atacak.
  AK Parti ve MHP’de yerel seçimler öncesinde Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis aday adaylık başvuruları başlarken CHP ve İYİ Parti’de ise henüz bir hareketlilik yaşanmaması dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir’de her seçim olduğu gibi bu seçimde de Belediye Başkan adayları, İl Genel Meclis adayları ve Belediye Meclis adayları kendilerini Lale Haber’den kamuoyuna tanıtma fırsatı elde ediyor. Nevşehir’de seçim öncesi yaşanan tüm hareketlilikleri Nevşehir’in internet haber sitesi olan Lale Haber’den anlık olarak takip edebilirsiniz.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde siyasi partilerde hareketlilikler başlarken seçimin nabzı anlık olarak Lale Haber’de atacak.

 

AK Parti ve MHP’de yerel seçimler öncesinde Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis aday adaylık başvuruları başlarken CHP ve İYİ Parti’de ise henüz bir hareketlilik yaşanmaması dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir’de her seçim olduğu gibi bu seçimde de Belediye Başkan adayları, İl Genel Meclis adayları ve Belediye Meclis adayları kendilerini Lale Haber’den kamuoyuna tanıtma fırsatı elde ediyor.

Nevşehir’de seçim öncesi yaşanan tüm hareketlilikleri Nevşehir’in internet haber sitesi olan Lale Haber’den anlık olarak takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.