Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de seçimin nabzı Lale Haber’de atacak

GÜNCEL 13.05.2023 - 10:45, Güncelleme: 13.05.2023 - 11:31
 

Nevşehir’de seçimin nabzı Lale Haber’de atacak

Nevşehir’de yarın 225 bin 30 seçmen sandık başına gidecekken seçimin nabzı ise lalehaber.com internet gazetesinde atacak.
  14 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri için Nevşehir’de 225 bin 30 seçmen sandık başına gidiyor. Nevşehir’de oy verme işlemi sabah 08.00-17.00 saatlerinde yapılacak. YSK tarafından açıklanan seçim yasakları sona ermesinin ardından Nevşehir’de seçimin sonuçları anlık olarak lalehaber.com internet sitesinde yer alacak. Siyasi partilerin oy dağılımı, hangi parti kaç milletvekili çıkardı sorularının cevapları lalehaber.com’da olacak.
Nevşehir’de yarın 225 bin 30 seçmen sandık başına gidecekken seçimin nabzı ise lalehaber.com internet gazetesinde atacak.

 

14 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri için Nevşehir’de 225 bin 30 seçmen sandık başına gidiyor. Nevşehir’de oy verme işlemi sabah 08.00-17.00 saatlerinde yapılacak.

YSK tarafından açıklanan seçim yasakları sona ermesinin ardından Nevşehir’de seçimin sonuçları anlık olarak lalehaber.com internet sitesinde yer alacak. Siyasi partilerin oy dağılımı, hangi parti kaç milletvekili çıkardı sorularının cevapları lalehaber.com’da olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.