MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de sahte paylaşımlara soruşturma başlatıldı

ASAYİŞ 06.02.2023 - 16:44, Güncelleme: 06.02.2023 - 16:44
 

Nevşehir’de sahte paylaşımlara soruşturma başlatıldı

Nevşehir’de deprem ile birlikte sahte fotoğraflar ve çeşitli iddialarda bulunan sosyal medya hesapları hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından inceleme başlatıldı.
  Nevşehir’de çeşitli binaların hasar gördüğü akşam saatlerinde deprem olacağı yönünde gerek sosyal medya hesaplarında gerekse whatsapp gruplarında paylaşımlarda bulunan kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından inceleme başlatıldı. Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada,  “Sosyal medya ile Whatsapp gruplarında paylaşılan ve Nevşehir'de hasar gören binalar olduğu akşam saatlerinde deprem olacağı yönünde Valiliğimizin adının kaynak gösterildiği sahte paylaşımlarla ilgili İl Emniyet Müdürlüğümüz ve Cumhuriyet Başsavcılığınca inceleme başlatılmıştır” denildi.  
Nevşehir’de deprem ile birlikte sahte fotoğraflar ve çeşitli iddialarda bulunan sosyal medya hesapları hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından inceleme başlatıldı.

 

Nevşehir’de çeşitli binaların hasar gördüğü akşam saatlerinde deprem olacağı yönünde gerek sosyal medya hesaplarında gerekse whatsapp gruplarında paylaşımlarda bulunan kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından inceleme başlatıldı. Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada,  “ Sosyal medya ile Whatsapp gruplarında paylaşılan ve Nevşehir'de hasar gören binalar olduğu akşam saatlerinde deprem olacağı yönünde Valiliğimizin adının kaynak gösterildiği sahte paylaşımlarla ilgili İl Emniyet Müdürlüğümüz ve Cumhuriyet Başsavcılığınca inceleme başlatılmıştır” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.