Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de pes dedirten trafik kazaları kameralara yansıdı

ASAYİŞ 06.05.2024 - 15:59, Güncelleme: 06.05.2024 - 15:59
 

Nevşehir'de pes dedirten trafik kazaları kameralara yansıdı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünün şehir merkezinde yaşanan bazı trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından kaydedildi.
  Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından kayıt altına alınan görüntülerde, Nevşehir’de son aylarda yaşanan trafik kazaları, trafik ihlallerinin hayatlarımıza ne kadar büyük tehlike oluşturduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Nevşehir’de Mart ayı içerisinde çeşitli tarihler yaşanan trafik kazaları KGYS kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken kazaların dikkatsiz sürücüler tarafından meydana gelmesi dikkatlerden kaçmadı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünün şehir merkezinde yaşanan bazı trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından kaydedildi.

 

Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından kayıt altına alınan görüntülerde, Nevşehir’de son aylarda yaşanan trafik kazaları, trafik ihlallerinin hayatlarımıza ne kadar büyük tehlike oluşturduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Nevşehir’de Mart ayı içerisinde çeşitli tarihler yaşanan trafik kazaları KGYS kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken kazaların dikkatsiz sürücüler tarafından meydana gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.