Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de okul öncesi okullaşma oranı yüzde 99’a ulaştı

EĞİTİM 22.12.2022 - 10:50, Güncelleme: 22.12.2022 - 10:50
 

Nevşehir’de okul öncesi okullaşma oranı yüzde 99’a ulaştı

Nevşehir il genelinde okul öncesi okullaşma oranı yüzde 99’a ulaşırken her yerde eğitim sloganı ile okullaşma süreci devam ediyor.
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nevşehir il genelinde okul öncesi okullaşma oranının yüzde 99’a ulaştığını açıkladı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,  “Okul öncesi eğitime erişimi kolaylaştırmak için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde okul öncesi okullaşma oranımız yüzde 99 'a yükseldi. Dönüştürülen 10 yeni anaokulumuzla toplam 27 bağımsız anaokulumuzu minik yavrularımızla buluşturduk. “Okul Öncesi Gezici Öğretmen Sınıfı" modeli kapsamında, "Her Yerde Eğitim "sloganıyla; Yuva, Bağlıca ve Çullar köylerinde bulunan öğrencilerimize de eğitim hizmeti sunulmaktadır. Toplam 156 derslik ve 6653 öğrencimiz ile eğitim öğretim faaliyetlerine devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir il genelinde okul öncesi okullaşma oranı yüzde 99’a ulaşırken her yerde eğitim sloganı ile okullaşma süreci devam ediyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nevşehir il genelinde okul öncesi okullaşma oranının yüzde 99’a ulaştığını açıkladı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,  “Okul öncesi eğitime erişimi kolaylaştırmak için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde okul öncesi okullaşma oranımız yüzde 99 'a yükseldi. Dönüştürülen 10 yeni anaokulumuzla toplam 27 bağımsız anaokulumuzu minik yavrularımızla buluşturduk. “ Okul Öncesi Gezici Öğretmen Sınıfı" modeli kapsamında, "Her Yerde Eğitim "sloganıyla; Yuva, Bağlıca ve Çullar köylerinde bulunan öğrencilerimize de eğitim hizmeti sunulmaktadır. Toplam 156 derslik ve 6653 öğrencimiz ile eğitim öğretim faaliyetlerine devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.