Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de öğrenciler için 85 atölye açıldı

EĞİTİM 11.05.2023 - 23:20, Güncelleme: 11.05.2023 - 23:20
 

Nevşehir’de öğrenciler için 85 atölye açıldı

Nevşehir Valiliği öncülüğünde öğrencilerin yararlanabilmesi için son bir yıl içerisinde 85 atölye hizmete açıldı.
  Nevşehir Valiliği öncülüğünde,  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde çocuk ve gençlerin eğitimde çoklu zeka kuramını baz alınarak öğrencilerin bilişsel, duyusal ve psikomotor becerilerini geliştirmek için son bir yıl içerisinde 9 resim atölyesi, 41 müzik atölyesi, 28 matematik atölyesi, 1 tasarım beceri atölyesi, 3 bilim sanat atölyesi, 2 kültür sanat atölyesi ve 1 sanat atölyesi kullanıma açıldı.  
Nevşehir Valiliği öncülüğünde öğrencilerin yararlanabilmesi için son bir yıl içerisinde 85 atölye hizmete açıldı.

 

Nevşehir Valiliği öncülüğünde,   Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde çocuk ve gençlerin eğitimde çoklu zeka kuramını baz alınarak öğrencilerin bilişsel, duyusal ve psikomotor becerilerini geliştirmek için son bir yıl içerisinde 9 resim atölyesi, 41 müzik atölyesi, 28 matematik atölyesi, 1 tasarım beceri atölyesi, 3 bilim sanat atölyesi, 2 kültür sanat atölyesi ve 1 sanat atölyesi kullanıma açıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.