Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de öğrenci servisleri Filistin’e destek konvoyu düzenledi

GÜNCEL 26.10.2023 - 10:33, Güncelleme: 26.10.2023 - 10:33
 

Nevşehir’de öğrenci servisleri Filistin’e destek konvoyu düzenledi

Nevşehir’de öğrenci servisleri tarafından İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar protesto edildi.
  Şehitler Parkı’nda toplanan öğrenci servis şoförleri burada Gazze’de hayatını kaybedenler için dua ederken daha sonra ise gıyabi cenaze namazı kıldı. Burada düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve servis şoförleri katıldı. Şehitler Parkı’nda kılınan cenaze namazının ardından yaklaşık 200 öğrenci servisinin katıldığı konvoy oluşturdu. Şehitler Parkı’nda başlayan konvoy Nevşehir Valiliği önünde sona erdi.  
Nevşehir’de öğrenci servisleri tarafından İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılar protesto edildi.

 

Şehitler Parkı’nda toplanan öğrenci servis şoförleri burada Gazze’de hayatını kaybedenler için dua ederken daha sonra ise gıyabi cenaze namazı kıldı. Burada düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve servis şoförleri katıldı.

Şehitler Parkı’nda kılınan cenaze namazının ardından yaklaşık 200 öğrenci servisinin katıldığı konvoy oluşturdu. Şehitler Parkı’nda başlayan konvoy Nevşehir Valiliği önünde sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.