Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de “Neşet Ertaş’ı Türkülerle Anma Gecesi” düzenlendi

EĞİTİM 23.11.2022 - 22:45, Güncelleme: 23.11.2022 - 22:45
 

Nevşehir’de “Neşet Ertaş’ı Türkülerle Anma Gecesi” düzenlendi

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında “Neşet Ertaş’ı Türkülerle Anma Gecesi” düzenlendi.
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Neşet Ertaş’ı Türkülerle Anma Gecesi” programı düzenlendi. Programda; Nevşehir Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve Yazar Sinan Yağmur’un sunumuyla Neşet Ertaş türküleri hep bir ağızdan seslendirildi. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, öğretmen ve öğrenciler katıldı.  
Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında “Neşet Ertaş’ı Türkülerle Anma Gecesi” düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Neşet Ertaş’ı Türkülerle Anma Gecesi” programı düzenlendi. Programda; Nevşehir Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve Yazar Sinan Yağmur’un sunumuyla Neşet Ertaş türküleri hep bir ağızdan seslendirildi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.