Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de “Master Plan” toplantısı düzenlendi

TURİZM 24.01.2024 - 13:57, Güncelleme: 24.01.2024 - 13:57
 

Nevşehir’de “Master Plan” toplantısı düzenlendi

Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Master Plan toplantısı gerçekleştirildi.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, turizmin dünyaya açılan kapısı Nevşehir ve Kapadokya Bölgemizin ileriye yönelik turizm stratejilerini belirlemek, sahip olduğumuz doğal ve kültürel mirasın tanıtılması ve korunması amacıyla Master Plan toplantısı gerçekleştirildi. Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, AHİKA Genel Sekreteri Bekir Varol ve ilgili kurum yöneticileri katıldı.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Master Plan toplantısı gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, turizmin dünyaya açılan kapısı Nevşehir ve Kapadokya Bölgemizin ileriye yönelik turizm stratejilerini belirlemek, sahip olduğumuz doğal ve kültürel mirasın tanıtılması ve korunması amacıyla Master Plan toplantısı gerçekleştirildi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, AHİKA Genel Sekreteri Bekir Varol ve ilgili kurum yöneticileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.