Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de kentimizi tanıyoruz projesinde 8 bin 500 öğrenci bölgeyi gezdi

EĞİTİM 27.05.2023 - 14:21, Güncelleme: 27.05.2023 - 14:23
 

Nevşehir’de kentimizi tanıyoruz projesinde 8 bin 500 öğrenci bölgeyi gezdi

Nevşehir Valiliği öncülüğünde 2021 yılında hayata geçirilen “Kendi(t)imizitanıyoruz” projesi kapsamında bugüne kadar 8 bin 500 öğrenci Kapadokya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.
  Nevşehir Valiliği tarafından başlatılan Kend(t)imizi tanıyoruz projesi kapsamında bugüne kadar 7 ve 9.sınıfa gitmekte olan 8 bin 500 öğrenci bölgede tarihi ve turistik alanları ziyaret ederken yılsonuna kadar 10 bin öğrencinin bu projeden faydalanması hedefleniyor. Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Valiliğimiz öncülüğünde, 2021 yılında hayata geçirilen "Kend(t)imizi Tanıyoruz Projesi" kaldığı yerden devam ediyor. İlimizdeki 7. ve 9. sınıf öğrencilerine Kapadokya bölgesinin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtılması ve turizm gönüllüleri yetiştirmeyi amaçlayan "Kend(t)imizi Tanıyoruz projesi kapsamında 2021-2022 yılında 8 bin 500 öğrencimiz faydalandırıldı. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sona ermeden 10 bin öğrencimize Kend(t)imizi tanıyoruz projesi kapsamında, Kapadokya Bölgesi’nin tarihi turistik ve kültürel miras unsurlarının yakından tanıtılması hedeflenmektedir” ifadelerine yer verildi.    
Nevşehir Valiliği öncülüğünde 2021 yılında hayata geçirilen “Kendi(t)imizitanıyoruz” projesi kapsamında bugüne kadar 8 bin 500 öğrenci Kapadokya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

 

Nevşehir Valiliği tarafından başlatılan Kend(t)imizi tanıyoruz projesi kapsamında bugüne kadar 7 ve 9.sınıfa gitmekte olan 8 bin 500 öğrenci bölgede tarihi ve turistik alanları ziyaret ederken yılsonuna kadar 10 bin öğrencinin bu projeden faydalanması hedefleniyor.

Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Valiliğimiz öncülüğünde, 2021 yılında hayata geçirilen "Kend(t)imizi Tanıyoruz Projesi" kaldığı yerden devam ediyor. İlimizdeki 7. ve 9. sınıf öğrencilerine Kapadokya bölgesinin tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtılması ve turizm gönüllüleri yetiştirmeyi amaçlayan "Kend(t)imizi Tanıyoruz projesi kapsamında 2021-2022 yılında 8 bin 500 öğrencimiz faydalandırıldı. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sona ermeden 10 bin öğrencimize Kend(t)imizi tanıyoruz projesi kapsamında, Kapadokya Bölgesi’nin tarihi turistik ve kültürel miras unsurlarının yakından tanıtılması hedeflenmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.