Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de, Kapadokya turizmcileri sahipsiz mi?

GÜNCEL 16.02.2023 - 11:43, Güncelleme: 16.02.2023 - 11:43
 

Nevşehir’de, Kapadokya turizmcileri sahipsiz mi?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında Kapadokya turizmcileri otellerini depremzedelere açarken ATV tarafından yapılan yalan habere ise herkes seyirci kaldı.
  Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde otelciler Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında kapılarını depremzedelere açtı. Depremzedeler için adeta seferber olan bölge turizmcilerinin yaptığı bu çalışma takdir alması gerekirken ATV Ana Haber bülteninde Kapadokya’da otelciler depremzedelerden gecelik 2 bin lira ücret istediler diye yalan haber yapılması tepkilere neden oldu. Ancak gelin görün ki turizmcilerin yapmış olduğu bu seferberlik sonrasında başta siyasiler olmak üzere kentin bürokratları adeta ATV’nin hükümete yakın olması nedeniyle sus pus oldu. Şimdi buradan şehrin Valisi İnci Sezer Becel başta olmak üzere milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, CHP İl Başkanı Tayfun Ceyhan, İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na, Ticaret Borsası Başkanlığı, İlçe ve Belediye Başkanları başta olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerini Kapadokya turizmcilerini sahiplenmeye davet ediyoruz.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında Kapadokya turizmcileri otellerini depremzedelere açarken ATV tarafından yapılan yalan habere ise herkes seyirci kaldı.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde otelciler Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında kapılarını depremzedelere açtı. Depremzedeler için adeta seferber olan bölge turizmcilerinin yaptığı bu çalışma takdir alması gerekirken ATV Ana Haber bülteninde Kapadokya’da otelciler depremzedelerden gecelik 2 bin lira ücret istediler diye yalan haber yapılması tepkilere neden oldu.

Ancak gelin görün ki turizmcilerin yapmış olduğu bu seferberlik sonrasında başta siyasiler olmak üzere kentin bürokratları adeta ATV’nin hükümete yakın olması nedeniyle sus pus oldu.

Şimdi buradan şehrin Valisi İnci Sezer Becel başta olmak üzere milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, CHP İl Başkanı Tayfun Ceyhan, İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na, Ticaret Borsası Başkanlığı, İlçe ve Belediye Başkanları başta olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerini Kapadokya turizmcilerini sahiplenmeye davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.