Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de hava sıcaklıkları devam edecek

GÜNCEL 26.08.2023 - 15:02, Güncelleme: 26.08.2023 - 15:02
 

Nevşehir’de hava sıcaklıkları devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de hafta boyunca yine sıcak havalar devam edecek.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün ve yarın sıcak havalar devam edecekken hafta boyunca da sıcak havanın devam edeceği öğrenildi. 27 Ağustos Pazar, parçalı bulutlu hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 14 derece en yüksek hava sıcaklığı 29 derece olması tahmin ediliyor. 28 Ağustos Pazartesi, parçalı bulutlu hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 15 derece en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olması tahmin ediliyor. 29 Ağustos Salı, parçalı bulutlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 15 derece en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olması tahmin ediliyor. 30 Ağustos Çarşamba, az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 14 derece en yüksek hava sıcaklığı 30 derece olması tahmin ediliyor. 31 Ağustos Perşembe, az bulutlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 15 derece en yüksek hava sıcaklığının 32 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de hafta boyunca yine sıcak havalar devam edecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün ve yarın sıcak havalar devam edecekken hafta boyunca da sıcak havanın devam edeceği öğrenildi.

27 Ağustos Pazar, parçalı bulutlu hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 14 derece en yüksek hava sıcaklığı 29 derece olması tahmin ediliyor.

28 Ağustos Pazartesi, parçalı bulutlu hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 15 derece en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olması tahmin ediliyor.

29 Ağustos Salı, parçalı bulutlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 15 derece en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olması tahmin ediliyor.

30 Ağustos Çarşamba, az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 14 derece en yüksek hava sıcaklığı 30 derece olması tahmin ediliyor.

31 Ağustos Perşembe, az bulutlu hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 15 derece en yüksek hava sıcaklığının 32 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.