Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de hafta sonu 4 seçim yapıldı

GÜNCEL 02.10.2022 - 22:20, Güncelleme: 02.10.2022 - 22:20
 

Nevşehir'de hafta sonu 4 seçim yapıldı

Nevşehir’de hafta sonu Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ürgüp Ticaret Odası ve Baro Başkanlığı’nda yapılan seçimler ile sona erdi.
Nevşehir’de hafta sonu seçim yoğunluğu yaşandı. 1 Ekim Cumartesi günü Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Ürgüp Ticaret Odası’nda ve Nevşehir Baro Başkanlığı’nda seçim heyecanı yaşanırken 1 Ekim Pazar günü ise Nevşehir Ticaret Borsası seçimi yapıldı. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası’nda iki aday yarışırken Ürgüp Ticaret Odası’nda ve Baro Başkanlığı seçimleri ise tek adaylı seçim şeklinde geçti. Yapılan seçimler sonrasında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanlığına İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odası Başkanlığına Ahmet Aydın ve Nevşehir Baro Başkanlığına ise Murat Boz yeniden seçildi.
Nevşehir’de hafta sonu Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ürgüp Ticaret Odası ve Baro Başkanlığı’nda yapılan seçimler ile sona erdi.

Nevşehir’de hafta sonu seçim yoğunluğu yaşandı. 1 Ekim Cumartesi günü Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Ürgüp Ticaret Odası’nda ve Nevşehir Baro Başkanlığı’nda seçim heyecanı yaşanırken 1 Ekim Pazar günü ise Nevşehir Ticaret Borsası seçimi yapıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası’nda iki aday yarışırken Ürgüp Ticaret Odası’nda ve Baro Başkanlığı seçimleri ise tek adaylı seçim şeklinde geçti.

Yapılan seçimler sonrasında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanlığına İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odası Başkanlığına Ahmet Aydın ve Nevşehir Baro Başkanlığına ise Murat Boz yeniden seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.