Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de deprem tedbirleri toplantıları devam ediyor

GÜNCEL 10.02.2023 - 13:06, Güncelleme: 10.02.2023 - 13:06
 

Nevşehir’de deprem tedbirleri toplantıları devam ediyor

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında Afet Koordinasyon ve Planlama toplantısı devam ediyor.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 şiddetinde ve 10 ilin etkilendiği deprem sonrasında çalışmalarına ilk günden beri aralıksız devam ediyor. Vali İnci Sezer Becel deprem felaketinin ardından bir yandan yardım faaliyetlerini yakından kontrol ederken bir yandan da depremden etkilenen ve Nevşehir’e gelen depremzedeler ile yakından ilgileniyor. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bu kapsamda Nevşehir’de deprem sonrasında yapılan çalışmaları yeniden değerlendirmek üzere 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde Afet Koordinasyon ve Planlama toplantılarına da başkanlık ederek son çalışmaları değerlendiriyor.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında Afet Koordinasyon ve Planlama toplantısı devam ediyor.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 şiddetinde ve 10 ilin etkilendiği deprem sonrasında çalışmalarına ilk günden beri aralıksız devam ediyor. Vali İnci Sezer Becel deprem felaketinin ardından bir yandan yardım faaliyetlerini yakından kontrol ederken bir yandan da depremden etkilenen ve Nevşehir’e gelen depremzedeler ile yakından ilgileniyor.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bu kapsamda Nevşehir’de deprem sonrasında yapılan çalışmaları yeniden değerlendirmek üzere 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde Afet Koordinasyon ve Planlama toplantılarına da başkanlık ederek son çalışmaları değerlendiriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.