Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de Birlik Vakfına verilen FETÖ yurdu adeta çürümeye terk edildi

GÜNCEL 17.09.2022 - 15:36, Güncelleme: 18.09.2022 - 21:44
 

Nevşehir'de Birlik Vakfına verilen FETÖ yurdu adeta çürümeye terk edildi

Yeni eğitim öğretim döneminin açılmasıyla birlikte özellikle Üniversite öğrencilerinin konaklama sorunları öne çıkıyor.
Son ekonomik dalgalanmalarla birlikte ev kiralarının ciddi manada artışı karşısında yurtlarda da yer bulamayan öğrencilerin bir nebze de olsa imdadına yetişmesi beklenen birlik vakfı öğrenci yurdunun akıbeti ise merak konusu. FETÖ den bina inşaatının tamamlanarak Birlik Vakfına bağlı olarak öğrenci yurdu olarak hizmet verebilmesi adına geçtiğimiz yıllarda bir çalışma yapılmıştı. En kısa sürede açılarak Nevşehir'de öğrenim gören ve yurdun dört bir köşesinden gelerek üniversite eğitimlerini burada sürdürecek olan çok sayıda öğrenciye umut olması beklenen yurdun mevcut halinin ne olduğu da tam anlamıyla bilinmiyor. Onca üniversite öğrencisinin konaklayabileceği bir yurt ararken, yıllar öncesinden inşaatına devam edilen ve henüz açılamayan söz konusu binanın hali "Bu ne perhiz, bu ne lahana" dedirtiyor. Zira Bir vakıf bile işletecek olsa bunca üniversite öğrencisi kafasını sokacak bir yurt ararken, neden son aşamaya gelen bir yurt inşaatı tamamlanıp hizmete açılamaz? Kamuoyunda FETÖ’dan alınan yurt binasının biran önce açılması beklentisi oluşurken Birlik Vakfı Başkanı Gürbüz Dinç’in kendi inşaat işlerinden yurda sıra gelmediği söylentileri her geçen gün artmaya devam ediyor. Kamuoyunda vatandaşlar “Sevdası Nevşehir” olanın kendine emanet edilen çalışmaları yaparak Nevşehir’e kazandırması gerektiğini savunuyorlar.  
Yeni eğitim öğretim döneminin açılmasıyla birlikte özellikle Üniversite öğrencilerinin konaklama sorunları öne çıkıyor.

Son ekonomik dalgalanmalarla birlikte ev kiralarının ciddi manada artışı karşısında yurtlarda da yer bulamayan öğrencilerin bir nebze de olsa imdadına yetişmesi beklenen birlik vakfı öğrenci yurdunun akıbeti ise merak konusu.

FETÖ den bina inşaatının tamamlanarak Birlik Vakfına bağlı olarak öğrenci yurdu olarak hizmet verebilmesi adına geçtiğimiz yıllarda bir çalışma yapılmıştı. En kısa sürede açılarak Nevşehir'de öğrenim gören ve yurdun dört bir köşesinden gelerek üniversite eğitimlerini burada sürdürecek olan çok sayıda öğrenciye umut olması beklenen yurdun mevcut halinin ne olduğu da tam anlamıyla bilinmiyor. Onca üniversite öğrencisinin konaklayabileceği bir yurt ararken, yıllar öncesinden inşaatına devam edilen ve henüz açılamayan söz konusu binanın hali "Bu ne perhiz, bu ne lahana" dedirtiyor. Zira Bir vakıf bile işletecek olsa bunca üniversite öğrencisi kafasını sokacak bir yurt ararken, neden son aşamaya gelen bir yurt inşaatı tamamlanıp hizmete açılamaz?

Kamuoyunda FETÖ’dan alınan yurt binasının biran önce açılması beklentisi oluşurken Birlik Vakfı Başkanı Gürbüz Dinç’in kendi inşaat işlerinden yurda sıra gelmediği söylentileri her geçen gün artmaya devam ediyor. Kamuoyunda vatandaşlar “Sevdası Nevşehir” olanın kendine emanet edilen çalışmaları yaparak Nevşehir’e kazandırması gerektiğini savunuyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.