Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Baronlar Yine Neyin Planını Yapıyor ?

NEVŞEHİR 06.12.2016 - 12:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Baronlar Yine Neyin Planını Yapıyor ?

Nevşehir’deki bazı insanların nüfuz alanlarını artırmak için kuzu ziyafetleri, halısaha toplantıları ve hamam ziyafetleri çektikleri biliniyor.
Nevşehir’deki bazı insanların nüfuz alanlarını artırmak için kuzu ziyafetleri, halısaha toplantıları ve hamam ziyafetleri çektikleri biliniyor.   Bürokratik hinterland oluşturma çabasında olan bazı “şehir baronlarının” değirmenlerine suyun nerden geldiği merak konusu.   Bir takım isimlerin şehirdeki bürokratlara hamam ziyafeti çekerek devlet gücünü kendi çıkarları için kullanma derdinde oldukları iddia ediliyor.     Nevşehir’de bazı yapılanmaları konuşuyor. Özellikle bazı oluşumların devlet bürokrasisini kendi çıkarları doğrultusunda kullanma girişimi içinde oldukları haber merkezimize gelmeye devam ediyor.     Etkin insanlara kuzu ve hamam ziyafeti çeken bazı isimlerinin, bu hamam ziyafetlerinde bazı şahsi ve başkalarının işlerini halletme girişimi içinde oldukları kamuoyunda yüksek sesle konuşuluyor.     Nevşehir kamuoyunda konuşulan konuları bizde soru haline getiriyoruz;       --Halı Sahalarda yapılan toplantılar ile mi Nevşehir şekillendirilmeye çalışılıyor ?     --Bağ damlarında veya Hamam ziyafetlerine hangi isimler katılmaktadır?   --Nevşehir tava ve Kuzu ziyafetini kimler vermektedir?   --Bazı bürokratlar sazlı sözlü bu ortamlara neden katılmaktadırlar?   --Bu işi kim veya kimler organize etmektedirler?   --Bu ziyafetlerde hangi şahsi işler için aracı olunmaktadır?   -- Hamam ve Halısaha sefalarını kim organize etmektedir?   --Bu ziyafetlerin masrafını kim karşılamaktadır?   --Bazı işlere aracın olunması için hediyeler verilmekte midir?   -- Bu ziyafetlere devlet görevlileri katılmakta mıdır?   -- Eğer katılıyorlarsa bu Devlet adabına uygun mudur?   --Bu tür ziyafetlerin, baron kültünü doğurduğu düşünülebilir mi?   --Tuzu kuru mutlu bir azınlığın, emek sömürüsüne kapı aralamakta mıdır?   --Sayın Cumhurbaşkanının bu lakaytlıktan haberi var mıdır?    
Nevşehir’deki bazı insanların nüfuz alanlarını artırmak için kuzu ziyafetleri, halısaha toplantıları ve hamam ziyafetleri çektikleri biliniyor.

Nevşehir’deki bazı insanların nüfuz alanlarını artırmak için kuzu ziyafetleri, halısaha toplantıları ve hamam ziyafetleri çektikleri biliniyor.

 

Bürokratik hinterland oluşturma çabasında olan bazı “şehir baronlarının” değirmenlerine suyun nerden geldiği merak konusu.

 

Bir takım isimlerin şehirdeki bürokratlara hamam ziyafeti çekerek devlet gücünü kendi çıkarları için kullanma derdinde oldukları iddia ediliyor.

 

 

Nevşehir’de bazı yapılanmaları konuşuyor. Özellikle bazı oluşumların devlet bürokrasisini kendi çıkarları doğrultusunda kullanma girişimi içinde oldukları haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

 

 

Etkin insanlara kuzu ve hamam ziyafeti çeken bazı isimlerinin, bu hamam ziyafetlerinde bazı şahsi ve başkalarının işlerini halletme girişimi içinde oldukları kamuoyunda yüksek sesle konuşuluyor.

 

 

Nevşehir kamuoyunda konuşulan konuları bizde soru haline getiriyoruz;

 

 

 

--Halı Sahalarda yapılan toplantılar ile mi Nevşehir şekillendirilmeye çalışılıyor ?

 

 

--Bağ damlarında veya Hamam ziyafetlerine hangi isimler katılmaktadır?

 

--Nevşehir tava ve Kuzu ziyafetini kimler vermektedir?

 

--Bazı bürokratlar sazlı sözlü bu ortamlara neden katılmaktadırlar?

 

--Bu işi kim veya kimler organize etmektedirler?

 

--Bu ziyafetlerde hangi şahsi işler için aracı olunmaktadır?

 

-- Hamam ve Halısaha sefalarını kim organize etmektedir?

 

--Bu ziyafetlerin masrafını kim karşılamaktadır?

 

--Bazı işlere aracın olunması için hediyeler verilmekte midir?

 

-- Bu ziyafetlere devlet görevlileri katılmakta mıdır?

 

-- Eğer katılıyorlarsa bu Devlet adabına uygun mudur?

 

--Bu tür ziyafetlerin, baron kültünü doğurduğu düşünülebilir mi?

 

--Tuzu kuru mutlu bir azınlığın, emek sömürüsüne kapı aralamakta mıdır?

 

--Sayın Cumhurbaşkanının bu lakaytlıktan haberi var mıdır?

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.