Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de baraj ve göletlere 720 bin adet yavru sazan balığı bırakıldı

GÜNCEL 04.10.2023 - 18:07, Güncelleme: 04.10.2023 - 18:07
 

Nevşehir’de baraj ve göletlere 720 bin adet yavru sazan balığı bırakıldı

Nevşehir Valisi Ali Fidan ve protokol üyelerince Nevşehir il genelinde bulunan gölet ve barajlara 720 bin adet yavru sazan balığı bırakıldı.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş ve protokol üyeleri tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’nce yürütülen su kaynaklarının balıklandırılması projesi kapsamında Ürgüp’te bulunan Damsa Barajı olmak üzere gölet ve barajlara 720 bin adet yavru sazan balığı bırakıldı. Nevşehir’de proje kapsamında eş zamanlı olarak; Ürgüp Damsa 350 bin, Avanos Bayramhacılı 115 bin, Avanos Ayhanlar barajına 101 bin, Hacıbektaş Karaburna göletine 16 bin, Hacıbektaş Kumtepe göletine 3 bin, Acıgöl Tatlarin barajına 15 bin, Kozaklı Doyduk barajına 120 bin adet yavru sazan balığı gölet ve barajlara bırakıldı.
Nevşehir Valisi Ali Fidan ve protokol üyelerince Nevşehir il genelinde bulunan gölet ve barajlara 720 bin adet yavru sazan balığı bırakıldı.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş ve protokol üyeleri tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’nce yürütülen su kaynaklarının balıklandırılması projesi kapsamında Ürgüp’te bulunan Damsa Barajı olmak üzere gölet ve barajlara 720 bin adet yavru sazan balığı bırakıldı.

Nevşehir’de proje kapsamında eş zamanlı olarak; Ürgüp Damsa 350 bin, Avanos Bayramhacılı 115 bin, Avanos Ayhanlar barajına 101 bin, Hacıbektaş Karaburna göletine 16 bin, Hacıbektaş Kumtepe göletine 3 bin, Acıgöl Tatlarin barajına 15 bin, Kozaklı Doyduk barajına 120 bin adet yavru sazan balığı gölet ve barajlara bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.