Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de Amatör Spor Kulüplerine yardım yapıldı

SPOR 03.05.2023 - 17:36, Güncelleme: 03.05.2023 - 17:36
 

Nevşehir'de Amatör Spor Kulüplerine yardım yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapsamında, faaliyet gösteren 52 spor kulübüne ayni ve nakdi yardım yapıldı.
  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezinde spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım desteği yapılan törenle verildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından spor kulüplerine yardım amacıyla spor tesisi yapımı, bakım ve onarımları, spor malzeme ihtiyaçları ve amatör spor faaliyet giderlerinin karşılanması için spor kulüplerine toplamda 1 milyon 125 bin TL nakdi yardım yapıldı. Nevşehir 1. ve 2. Amatör Ligde faaliyet gösteren 52 futbol kulübüne malzeme desteği Vali İnci Sezer Becel ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. Vali Becel, törende sporcularla sohbet ederek, başarılar diledi.  
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapsamında, faaliyet gösteren 52 spor kulübüne ayni ve nakdi yardım yapıldı.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezinde spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım desteği yapılan törenle verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından spor kulüplerine yardım amacıyla spor tesisi yapımı, bakım ve onarımları, spor malzeme ihtiyaçları ve amatör spor faaliyet giderlerinin karşılanması için spor kulüplerine toplamda 1 milyon 125 bin TL nakdi yardım yapıldı.

Nevşehir 1. ve 2. Amatör Ligde faaliyet gösteren 52 futbol kulübüne malzeme desteği Vali İnci Sezer Becel ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. Vali Becel, törende sporcularla sohbet ederek, başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.