Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de Ağustos ayı yoğunluğu yaşanacak

NEVŞEHİR 07.08.2022 - 15:03, Güncelleme: 07.08.2022 - 15:03
 

Nevşehir'de Ağustos ayı yoğunluğu yaşanacak

Nevşehir'de 11 Ağustos Perşembe gününden itibaren siyaset ve kültür sanat etkinliği yoğunluğu yaşanacak.
Nevşehir’de Ağustos ayı yoğunluğu 11 Ağustos Perşembe günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyareti ile başlayacak olan yoğunluk Hacıbektaş Veli Anma ve Kültür Sanat etkinlikleri programı ile devam edecek. İşte Nevşehir’in Ağustos ayı yoğunluğu   11 Ağustos Perşembe: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kozaklı ve Avanos ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Aynı gün akşamında ise Nevşehirli iş adamları ile akşama yemeğinde bir araya gelecek. 12 Ağustos Cuma: Çok sayıda ülkenin büyükelçileri ve Dışişleri Bakanlığı temsilcilerinin yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu’da Nevşehir programına katılacak. 14 Ağustos Pazar: Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Hacı Bektaş Veli Anma ve Kültür Sanat etkinlikleri düzenlenecek. Programa Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da katılacak. 16 Ağustos Salı: Hacıbektaş Belediyesi tarafından 3 gün boyunca devam edecek olan Hacı Bektaş Veli Anma ve Kültür Sanat etkinlikleri programı başlayacak. Yapılacak olan programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.
Nevşehir'de 11 Ağustos Perşembe gününden itibaren siyaset ve kültür sanat etkinliği yoğunluğu yaşanacak.

Nevşehir’de Ağustos ayı yoğunluğu 11 Ağustos Perşembe günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyareti ile başlayacak olan yoğunluk Hacıbektaş Veli Anma ve Kültür Sanat etkinlikleri programı ile devam edecek.

İşte Nevşehir’in Ağustos ayı yoğunluğu
 

11 Ağustos Perşembe: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kozaklı ve Avanos ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Aynı gün akşamında ise Nevşehirli iş adamları ile akşama yemeğinde bir araya gelecek.

12 Ağustos Cuma: Çok sayıda ülkenin büyükelçileri ve Dışişleri Bakanlığı temsilcilerinin yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu’da Nevşehir programına katılacak.

14 Ağustos Pazar: Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Hacı Bektaş Veli Anma ve Kültür Sanat etkinlikleri düzenlenecek. Programa Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da katılacak.

16 Ağustos Salı: Hacıbektaş Belediyesi tarafından 3 gün boyunca devam edecek olan Hacı Bektaş Veli Anma ve Kültür Sanat etkinlikleri programı başlayacak. Yapılacak olan programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.