Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 3 bin 600 öğrenci velisi karne aldı

EĞİTİM 20.01.2023 - 13:54, Güncelleme: 20.01.2023 - 13:54
 

Nevşehir’de 3 bin 600 öğrenci velisi karne aldı

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün Aile Okulu Eğitim projesi kapsamında Nevşehir’de 3 bin 600 öğrenci velisi karne aldı.
  Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Aile Okulu Eğitim projesi kapsamında eğitimlerine devam etmekte olan 3 bin 600 öğrenci velisi için de karne töreni düzenlendi. İstiklal Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Vali İnci Sezer Becel burada eğitim gören öğrenci velileri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Vali Becel daha sonra eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenci velilerine başarı belgelerini takdim etti. Nevşehir İl genelinde Aile Okulu Eğitim projesi kapsamında 3 bin 600 öğrenci velisine karne dağıtıldı.  
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün Aile Okulu Eğitim projesi kapsamında Nevşehir’de 3 bin 600 öğrenci velisi karne aldı.

 

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Aile Okulu Eğitim projesi kapsamında eğitimlerine devam etmekte olan 3 bin 600 öğrenci velisi için de karne töreni düzenlendi. İstiklal Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Vali İnci Sezer Becel burada eğitim gören öğrenci velileri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Vali Becel daha sonra eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenci velilerine başarı belgelerini takdim etti.

Nevşehir İl genelinde Aile Okulu Eğitim projesi kapsamında 3 bin 600 öğrenci velisine karne dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.