Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir yine aşırı sıcak bir gün geçirecek

GÜNCEL 18.08.2023 - 00:00, Güncelleme: 18.08.2023 - 00:00
 

Nevşehir yine aşırı sıcak bir gün geçirecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 18 Ağustos Cuma günü aşırı sıcak hava hakim olacak.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün yine aşırı sıcak hava hakim olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 22 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 35 derece olması tahmin edilirken yetkiler aşırı sıcak havalara karşı çocuk ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşları sıcak havalarda dışarı çıkmamayı önerdi. 19 Ağustos Cumartesi günü ise açık ve güneşli hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 19 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 34 derece olması tahmin ediliyor. 20 Ağustos Pazar günü ise sıcak hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 18 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığının ise 34 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 18 Ağustos Cuma günü aşırı sıcak hava hakim olacak.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün yine aşırı sıcak hava hakim olacak. Günün en düşük hava sıcaklığı 22 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 35 derece olması tahmin edilirken yetkiler aşırı sıcak havalara karşı çocuk ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşları sıcak havalarda dışarı çıkmamayı önerdi.

19 Ağustos Cumartesi günü ise açık ve güneşli hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 19 derece en yüksek hava sıcaklığının ise 34 derece olması tahmin ediliyor.

20 Ağustos Pazar günü ise sıcak hava devam edecek. Günün en düşük hava sıcaklığı 18 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığının ise 34 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.