Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir yeni yıla sisli bir havayla girecek

GÜNCEL 29.12.2023 - 16:07, Güncelleme: 29.12.2023 - 16:07
 

Nevşehir yeni yıla sisli bir havayla girecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir yeni yıla mevsim normallerinin üzerinde hava sıcaklığı ile girecek.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir yeni yıla parçalı ve az bulutlu bir hava ile girecekken hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde pus, yere yer sis ile birlikte yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 30 Aralık Cumartesi Nevşehir’de en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı -10 derece olması tahmin ediliyor. 31 Aralık Pazar günü Nevşehir’de en yüksek hava sıcaklığı 1 derece en düşük hava sıcaklığının -10 derece olması tahmin ediliyor. 1 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı ise -9 derece olması tahmin ediliyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir yeni yıla mevsim normallerinin üzerinde hava sıcaklığı ile girecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir yeni yıla parçalı ve az bulutlu bir hava ile girecekken hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde pus, yere yer sis ile birlikte yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

30 Aralık Cumartesi Nevşehir’de en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı -10 derece olması tahmin ediliyor.

31 Aralık Pazar günü Nevşehir’de en yüksek hava sıcaklığı 1 derece en düşük hava sıcaklığının -10 derece olması tahmin ediliyor.

1 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı ise -9 derece olması tahmin ediliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.