Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir yarın Aksa için omuz omuza yürüyecek

GÜNCEL 22.10.2023 - 18:00, Güncelleme: 22.10.2023 - 18:00
 

Nevşehir yarın Aksa için omuz omuza yürüyecek

Milli İrade Platformu tarafından işgalci İsrail’e tepki Filistin’e destek olmak amacıyla “Aksa için omuz omuza” yürüyüşü düzenlenecek.
  Tüm Nevşehir, işgalci İsrail’e tepki, Filistin halkına destek olmak amacıyla “Aksa için Nevşehir Omuz Omuza” yürüyüşü gerçekleşecek. Saat 12.00’de Borsa kavşağından başlayacak olan yürüyüş Milli İrade Caddesi’nde sona erecek. Milli İrade Platformu’ndan yapılan açıklamada, “İlk Kıblemiz, Yüce Yaratıcımız tarafından etrafı mübarek kılınan Mescid-i Aksa’nın Özgürlüğü için, Kadim Şehir Kudüs’ün özgürlüğü için, Kudüs’ün son bekçileri Filistin ve Gazze’nin özgürlüğü için; Bütün vicdan ve akıl sahiplerini 23.10.2023 Pazartesi günü saat 12.00 da Borsa kavşağında toplanarak Telekom önüne kadar Ay Yıldızlı Bayraklarımızla yürüyüşe davet ediyoruz.  Var olma hakları ellerinden alınan, haçlı-siyon ittifakı tarafından kan gölüne dönüştürülen Gazze’nin feryadını tüm Dünya’ya haykırmak için yürüyoruz. Tüm halkımız davetlidir” denildi.
Milli İrade Platformu tarafından işgalci İsrail’e tepki Filistin’e destek olmak amacıyla “Aksa için omuz omuza” yürüyüşü düzenlenecek.

 

Tüm Nevşehir, işgalci İsrail’e tepki, Filistin halkına destek olmak amacıyla “ Aksa için Nevşehir Omuz Omuza” yürüyüşü gerçekleşecek. Saat 12.00’de Borsa kavşağından başlayacak olan yürüyüş Milli İrade Caddesi’nde sona erecek.

Milli İrade Platformu’ndan yapılan açıklamada, “İlk Kıblemiz, Yüce Yaratıcımız tarafından etrafı mübarek kılınan Mescid-i Aksa’nın Özgürlüğü için, Kadim Şehir Kudüs’ün özgürlüğü için, Kudüs’ün son bekçileri Filistin ve Gazze’nin özgürlüğü için; Bütün vicdan ve akıl sahiplerini 23.10.2023 Pazartesi günü saat 12.00 da Borsa kavşağında toplanarak Telekom önüne kadar Ay Yıldızlı Bayraklarımızla yürüyüşe davet ediyoruz.  Var olma hakları ellerinden alınan, haçlı-siyon ittifakı tarafından kan gölüne dönüştürülen Gazze’nin feryadını tüm Dünya’ya haykırmak için yürüyoruz. Tüm halkımız davetlidir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.