Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir yağışlı havaların etkisi altına girecek

GÜNCEL 15.05.2023 - 11:34, Güncelleme: 15.05.2023 - 11:34
 

Nevşehir yağışlı havaların etkisi altına girecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir ilerleyen günlerde yağışlı havaların etkili olması bekleniyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’i önümüzdeki günler yağışlı hava bekliyor. 15 Mayıs Pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava hâkimken günün en düşük hava sıcaklığının 8 en yüksek hava sıcaklığının 20 derece olması bekleniyor.   16 Mayıs Salı günü az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığının 10 en yüksek hava sıcaklığının ise 24 derece olması tahmin ediliyor. 17 Mayıs Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığının 13 en yüksek hava sıcaklığının ise 27 derece olması tahmin ediliyor. 18 Mayıs Perşembe günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığının 12 en yüksek hava sıcaklığının ise 24 derece olması tahmin ediliyor. 19 Mayıs Cuma günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığının 9 en yüksek hava sıcaklığının ise 21 derece olması tahmin ediliyor.    
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir ilerleyen günlerde yağışlı havaların etkili olması bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’i önümüzdeki günler yağışlı hava bekliyor. 15 Mayıs Pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava hâkimken günün en düşük hava sıcaklığının 8 en yüksek hava sıcaklığının 20 derece olması bekleniyor.

 

16 Mayıs Salı günü az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığının 10 en yüksek hava sıcaklığının ise 24 derece olması tahmin ediliyor.

17 Mayıs Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığının 13 en yüksek hava sıcaklığının ise 27 derece olması tahmin ediliyor.

18 Mayıs Perşembe günü çok bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığının 12 en yüksek hava sıcaklığının ise 24 derece olması tahmin ediliyor.

19 Mayıs Cuma günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığının 9 en yüksek hava sıcaklığının ise 21 derece olması tahmin ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.