Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir yağışlı havaların etkisi altına girecek

NEVŞEHİR 15.04.2023 - 13:18, Güncelleme: 15.04.2023 - 13:20
 

Nevşehir yağışlı havaların etkisi altına girecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre Nevşehir’e yağmurlu havanın tekrar hâkim olması bekleniyor.
    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 15 Nisan Cumartesi günü bulutlu bir hava beklenirken, 16 Nisan Pazar günü yağmur yağışı bekleniyor. 15 Nisan Cumartesi günü bulutlu hava ile günün en düşük hava sıcaklığı 6 dereceyken en yüksek hava sıcaklığının 19 derece olması bekleniyor.   16 Nisan Pazar günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı 18 derece olması tahmin ediliyor. 17 Nisan Pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı 21 derece olması tahmin ediliyor. 18 Nisan Salı günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 10 derece en yüksek hava sıcaklığı 23 derece olması tahmin ediliyor. 19 Nisan Çarşamba günü bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı 22 derece olması tahmin ediliyor. 20 Nisan Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı 15 derece olması tahmin ediliyor.    
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre Nevşehir’e yağmurlu havanın tekrar hâkim olması bekleniyor.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 15 Nisan Cumartesi günü bulutlu bir hava beklenirken, 16 Nisan Pazar günü yağmur yağışı bekleniyor. 15 Nisan Cumartesi günü bulutlu hava ile günün en düşük hava sıcaklığı 6 dereceyken en yüksek hava sıcaklığının 19 derece olması bekleniyor.

 

16 Nisan Pazar günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı 18 derece olması tahmin ediliyor.

17 Nisan Pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı 21 derece olması tahmin ediliyor.

18 Nisan Salı günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 10 derece en yüksek hava sıcaklığı 23 derece olması tahmin ediliyor.

19 Nisan Çarşamba günü bulutlu bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı 22 derece olması tahmin ediliyor.

20 Nisan Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava beklenirken günün en düşük hava sıcaklığı 8 derece en yüksek hava sıcaklığı 15 derece olması tahmin ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.