Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'e Türkiye Radyo Amatör Cemiyeti'nden ziyaret

NEVŞEHİR 16.11.2022 - 15:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 16:18
 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'e Türkiye Radyo Amatör Cemiyeti'nden ziyaret

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'e Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Nevşehir şubesinden ziyaret.
Nevşehir Türkiye Radyo  Amatör Cemiyeti (TRAC) Şube Başkanı Sami Daşdeler ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Valisi İnci Sezer Beceli makamında ziyaret etti. Göreve geldiği günden bu yana birçok kamu kuruluşu üyeleri tarafından ziyaret edilen Nevşehir Valisi İnci Sezer Beceli bugün Nevşehir Türkiye Radyo  Amatör Cemiyeti (TRAC) Şube Başkanı Sami Daşdeler ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Ziyarette bir süre Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile görüşen Türkiye Radyo  Amatör Cemiyeti (TRAC) Şube Başkanı Sami Daşdeler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'e Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Nevşehir şubesinden ziyaret.

Nevşehir Türkiye Radyo  Amatör Cemiyeti (TRAC) Şube Başkanı Sami Daşdeler ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Valisi İnci Sezer Beceli makamında ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana birçok kamu kuruluşu üyeleri tarafından ziyaret edilen Nevşehir Valisi İnci Sezer Beceli bugün  Nevşehir Türkiye Radyo  Amatör Cemiyeti (TRAC) Şube Başkanı Sami Daşdeler ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Ziyarette bir süre Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile görüşen Türkiye Radyo  Amatör Cemiyeti (TRAC) Şube Başkanı Sami Daşdeler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.