Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel depremzede aileyi ziyaret etti

NEVŞEHİR 28.02.2023 - 16:03, Güncelleme: 28.02.2023 - 18:06
 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel depremzede aileyi ziyaret etti

Vali İnci Sezer Becel, deprem sonrası Nevşehir'e yerleşen Fuat Bostancı ve ailesini yerinde ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde meydana gelen deprem sonrası, İlimizde ikamet etmeye başlayan Fuat Bostancı ve ailesini ziyarette bulundu. Depremzede Bostancı ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Becel, Devlet ve Millet iş birliği ile zor günlerin atlatılacağını vurguladı.   Ziyaret sonrası Valisi İnci Sezer Becel ve depremzede aile fotoğraf çekildiler.    
Vali İnci Sezer Becel, deprem sonrası Nevşehir'e yerleşen Fuat Bostancı ve ailesini yerinde ziyaret etti.
 
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde meydana gelen deprem sonrası, İlimizde ikamet etmeye başlayan Fuat Bostancı ve ailesini ziyarette bulundu. Depremzede Bostancı ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Becel, Devlet ve Millet iş birliği ile zor günlerin atlatılacağını vurguladı.
 
Ziyaret sonrası Valisi İnci Sezer Becel ve depremzede aile fotoğraf çekildiler.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.