Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel depremzede aileleri ziyaret etti

NEVŞEHİR 23.02.2023 - 17:07, Güncelleme: 23.02.2023 - 17:22
 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel depremzede aileleri ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Erkek Yurdu’nda misafir edilen depremzede vatandaşlarla buluştu.
Vali İnci Sezer Becel, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem sonrası yıkılan evleri terk edip Nevşehir'e yerleşen depremzede vatandaşları bugün yerinde ziyaret etti. Deprem sonrası Nevşehir'in birçok okul, otel, yurt ve misafirhanesi depremzede vatandaşların konaklaması için kapılarını açmıştı. Misafirlerini ağırlayan kurumlardan biri de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Erkek Yurdu oldu. Ailelerle yaşanan sürece dair sohbet eden Becel, misafirleri en iyi şekilde ağırlamak adına her türlü ihtiyaç ve eksikliklerin giderileceğini vurguladı. Vali İnci Sezer Becel, ailelerle görüşmesi sonrası yurtta konuk edilen ailelerin çocuklarıyla da bir araya geldi. Ziyaret sonrası Vali Becel, aileler ve çocuklarla fotoğraf çekildi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Erkek Yurdu’nda misafir edilen depremzede vatandaşlarla buluştu.


Vali İnci Sezer Becel, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem sonrası yıkılan evleri terk edip Nevşehir'e yerleşen depremzede vatandaşları bugün yerinde ziyaret etti. Deprem sonrası Nevşehir'in birçok okul, otel, yurt ve misafirhanesi depremzede vatandaşların konaklaması için kapılarını açmıştı. Misafirlerini ağırlayan kurumlardan biri de  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Erkek Yurdu oldu.

Ailelerle yaşanan sürece dair sohbet eden Becel, misafirleri en iyi şekilde ağırlamak adına her türlü ihtiyaç ve eksikliklerin giderileceğini vurguladı. Vali İnci Sezer Becel, ailelerle görüşmesi sonrası yurtta konuk edilen ailelerin çocuklarıyla da bir araya geldi.

Ziyaret sonrası Vali Becel, aileler ve çocuklarla fotoğraf çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.