Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Acıgöl sanayi bölgesinde esnafları ziyaret etti

NEVŞEHİR 08.12.2022 - 17:31, Güncelleme: 08.12.2022 - 17:46
 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Acıgöl sanayi bölgesinde esnafları ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel göreve geldiği günden bu yana gerek kurum gerek aile ziyaretleri gerekse esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bugün ziyaretleri kapsamında Acıgöl Organize sanayi bölgesini ziyaret etti. Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı organize sanayi bölgesi esnaflarını gezen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Nevşehir Yiğitsan Tarım Makinaları İmalat firmasını ve işletme sahibi İş İnsanı Hurşit Yiğit’ten yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.   Vali Becel ziyaretleri kapsamında Nevşehir Kadir Metal sanayi inşaat ve makina ticaret firması ile Nevşehir Kadıoğlu Plastik San. Kangal ve Damla Boru Granül imalat firmalarınıda ziyaret etti.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde işletme sahipleri ile görüşerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnafları Vali Becel'in ziyaretlerini sık sık yapmalarını istedi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel göreve geldiği günden bu yana gerek kurum gerek aile ziyaretleri gerekse esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel bugün ziyaretleri kapsamında Acıgöl Organize sanayi bölgesini ziyaret etti. Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı organize sanayi bölgesi esnaflarını gezen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel  Nevşehir Yiğitsan Tarım Makinaları İmalat firmasını ve işletme sahibi İş İnsanı Hurşit Yiğit’ten yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
 
Vali Becel ziyaretleri kapsamında Nevşehir Kadir Metal sanayi inşaat ve makina ticaret firması ile Nevşehir Kadıoğlu Plastik San. Kangal ve Damla Boru Granül imalat firmalarınıda ziyaret etti.
 
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde işletme sahipleri ile görüşerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnafları Vali Becel'in ziyaretlerini sık sık yapmalarını istedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.