Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valisi Ali Fidan oyunu kullandı

GÜNCEL 31.03.2024 - 13:06, Güncelleme: 31.03.2024 - 13:06
 

Nevşehir Valisi Ali Fidan oyunu kullandı

Nevşehir Valisi Ali Fidan eşi Prof. Dr. Fatma Fidan ile birlikte oyunu Mehmet Gülen İlkokulu 1140 nolu sandıkta kullandı.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan ile beraber oyunu Mehmet Gülen İlkokulu’nda bulunan 1140 nolu sandıkta kullandı. Vali Ali Fidan oy verme işlemi öncesinde sandık görevlilerine başarılar dilerken oy verme işleminin ardından ise gazetecilere yaptığı açıklamada, Bugün vatandaşlık hakkımızı kullanarak oyumuzu kullandık ben öncelikle seçimlerin ilimize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum dedi. Vali Fidan, “ Genel olarak değerlendirdiğimiz de Nevşehir ilimizde seçimlerin başladığı süreçten itibaren demokratik olgunluk içerisinde bir süreç yaşadık. Herhangi bir olumsuz olayı üzücü bir olay yaşamadık. Bugün de sabah sekiz itibarıyla oy verme işlemi ilimiz genelinde sorunsuz bir şekilde başladı. Şu anda devam ediyor. Vatandaşlarımız oylarını kullanıyor akşam beşte bitecek sonra oyların soy sayım ve döküm işlemleri tamamlanacak ben sürecin yine şehrimize yakışır bir şekilde demokratik olgunlukla sonuçlanacağına seçim sürecinin güzel bir şekilde tamamlanacağına inanıyorum. Elbette bugün söz artık vatandaşlarımızın vatandaşlarımız Nevşehir’imizde yerel yönetimlerde kimlerin yetki kullanacağını kimlerin seçileceğini bugün karar verecek ben tekraren seçimlerin vatandaşlarımız için ilimiz için ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum görev alan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan eşi Prof. Dr. Fatma Fidan ile birlikte oyunu Mehmet Gülen İlkokulu 1140 nolu sandıkta kullandı.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan ve eşi Prof. Dr. Fatma Fidan ile beraber oyunu Mehmet Gülen İlkokulu’nda bulunan 1140 nolu sandıkta kullandı. Vali Ali Fidan oy verme işlemi öncesinde sandık görevlilerine başarılar dilerken oy verme işleminin ardından ise gazetecilere yaptığı açıklamada, Bugün vatandaşlık hakkımızı kullanarak oyumuzu kullandık ben öncelikle seçimlerin ilimize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Vali Fidan, “ Genel olarak değerlendirdiğimiz de Nevşehir ilimizde seçimlerin başladığı süreçten itibaren demokratik olgunluk içerisinde bir süreç yaşadık. Herhangi bir olumsuz olayı üzücü bir olay yaşamadık. Bugün de sabah sekiz itibarıyla oy verme işlemi ilimiz genelinde sorunsuz bir şekilde başladı. Şu anda devam ediyor. Vatandaşlarımız oylarını kullanıyor akşam beşte bitecek sonra oyların soy sayım ve döküm işlemleri tamamlanacak ben sürecin yine şehrimize yakışır bir şekilde demokratik olgunlukla sonuçlanacağına seçim sürecinin güzel bir şekilde tamamlanacağına inanıyorum. Elbette bugün söz artık vatandaşlarımızın vatandaşlarımız Nevşehir’imizde yerel yönetimlerde kimlerin yetki kullanacağını kimlerin seçileceğini bugün karar verecek ben tekraren seçimlerin vatandaşlarımız için ilimiz için ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum görev alan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.