Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Valiliği, “Yaralarımızı birlikte sarıyoruz”

GÜNCEL 03.03.2023 - 22:59, Güncelleme: 03.03.2023 - 22:59
 

Nevşehir Valiliği, “Yaralarımızı birlikte sarıyoruz”

Nevşehir Valiliği tarafından Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde etkili olan depremler sonrasında afet bölgelerinde yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz mesajı verildi.
  Nevşehir Valiliği öncülüğünde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında deprem bölgelerine, 2 bin 621 personel, 577 çadır, 215 yardım tırı, 300 adet konteyner, 113 iş makinesi, 35 ambulans ve UMKE aracı sevk edildi. Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizde yaşanan depremler nedeniyle İlimizden afet bölgelerine sağlanan, insan gücü, ekipman ve diğer tüm lojistik desteklerle yaralarımızı birlikte sarıyoruz” ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir Valiliği tarafından Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde etkili olan depremler sonrasında afet bölgelerinde yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz mesajı verildi.

 

Nevşehir Valiliği öncülüğünde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında deprem bölgelerine, 2 bin 621 personel, 577 çadır, 215 yardım tırı, 300 adet konteyner, 113 iş makinesi, 35 ambulans ve UMKE aracı sevk edildi.

Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizde yaşanan depremler nedeniyle İlimizden afet bölgelerine sağlanan, insan gücü, ekipman ve diğer tüm lojistik desteklerle yaralarımızı birlikte sarıyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.