Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Valiliği, “Şehrimize hayırlı olsun”

NEVŞEHİR 19.04.2023 - 16:07, Güncelleme: 19.04.2023 - 16:07
 

Nevşehir Valiliği, “Şehrimize hayırlı olsun”

Nevşehir’in Kozaklı ilçesine kurulacak olan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi Tarım ve Orman Bakanlığına sunulmak üzere imzalandı.
  1 buçuk milyarlık yatırım ve ülke ekonomisine yıllık 750 milyon liralık katkısıyla bin 500 kişiye istihdam sağlayacak olan Türkiye’nin ikinci en büyük Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas(SERA) Organize Sanayi Bölgesi Kozaklı ilçesine kuruluyor. Söz konusu Sera OSB’nin, imar planı, genel yerleşim planları, detaylı teknik rapor ve proje alanında yer alan bütün seralar için üst yapı modül projeleri hazırlanarak, raporlar Vali İnci Sezer Becel tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı’nın onayına sunulmak üzere imzalandı. Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Kozaklı’ya kurulacak Türkiye’nin ikinci en büyük Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas(SERA) Organize Sanayi Bölgesi için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişçi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.    
Nevşehir’in Kozaklı ilçesine kurulacak olan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi Tarım ve Orman Bakanlığına sunulmak üzere imzalandı.

 

1 buçuk milyarlık yatırım ve ülke ekonomisine yıllık 750 milyon liralık katkısıyla bin 500 kişiye istihdam sağlayacak olan Türkiye’nin ikinci en büyük Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas(SERA) Organize Sanayi Bölgesi Kozaklı ilçesine kuruluyor.

Söz konusu Sera OSB’nin, imar planı, genel yerleşim planları, detaylı teknik rapor ve proje alanında yer alan bütün seralar için üst yapı modül projeleri hazırlanarak, raporlar Vali İnci Sezer Becel tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı’nın onayına sunulmak üzere imzalandı.

Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Kozaklı’ya kurulacak Türkiye’nin ikinci en büyük Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas(SERA) Organize Sanayi Bölgesi için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişçi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.