Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Valiliği, buzlanmaya karşı uyardı

GÜNCEL 26.01.2024 - 11:55, Güncelleme: 26.01.2024 - 11:55
 

Nevşehir Valiliği, buzlanmaya karşı uyardı

Nevşehir Valiliği, Nevşehir’de devam etmesi beklenen kar yağışının yer yer rüzgarlı ve soğuk hava şeklinde olacağından dolayı buzlanmaya karşı vatandaşları uyardı.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e kar yağışı uyarısının yapılmasının ardından Nevşehir Valiliği de kar yağışı ile birlikte buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı vatandaşları uyardı. Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde devam eden ve devam etmesi beklenen kar yağışının yer yer rüzgarlı ve soğuk hava şeklinde etkili olacağı tahmin edilmektedir. Buzlanma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir Valiliği, Nevşehir’de devam etmesi beklenen kar yağışının yer yer rüzgarlı ve soğuk hava şeklinde olacağından dolayı buzlanmaya karşı vatandaşları uyardı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’e kar yağışı uyarısının yapılmasının ardından Nevşehir Valiliği de kar yağışı ile birlikte buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı vatandaşları uyardı.

Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde devam eden ve devam etmesi beklenen kar yağışının yer yer rüzgarlı ve soğuk hava şeklinde etkili olacağı tahmin edilmektedir. Buzlanma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.